Unë jam nga Glera, një varietet vendas rrushi nga zona e Trevisos. Toka dhe kushtet klimatike atje janë më të mirat për të dhënë këtë verë unike. Proc..
Rrushi im mblidhet kryesisht nga vreshtat në zonën Lodi në deltën e lumit Sacramento të Kalifornisë. Lodi është shfaqur si një yll për prodhimin e Zin..
Rrushi shtypet me kujdes në presion të ulët, i ndjekur nga fermentimi alkoolik në temperatura të kontrolluara ndërmjet 16 dhe 18°C. Pas fermentimit, v..
Rrushi Tempranillo është i përshtatshëm për prodhimin e verës organike në Manzanares. Kombinimi i tokave me shkumës dhe argjilë, ditët e ngrohta me di..
Tre varietetet e mia të rrushit janë vinifikuar në depozita të veçanta. Procesi i macerimit, me lëkura, zgjat nga 10 deri në 12 ditë, dhe gjatë proces..
Gjithçka fillon në vreshtat e vendosura në një peizazh madhështor me toka të kuqe të pasura nën qiellin blu të pastër me një bollëk dielli të artë. Rr..
Toka ime është e përbërë nga rrugica aluviale me kullim të lirë. Depozitat aluviale janë zakonisht gur ranor lokal i quajtur greywacke, i cili përbën ..